May 18, 2015, 12:10 AM

Възможно ли е 

  Poetry
475 0 2

Бих искала в безкрайноста

тъгата си да разпилея

и спомените да изтрия

като на учителска дъска

и пак се питам 

нима възможно е това

 

В забравата на погледа ти

слънчев да избягам

пътувайки във твоята душа

кажи ми, радост моя,

нима възможно е това

 

Да те забравя като сняг

през пролетно цъфтене

с дъх на обич и тъга,

слънце мое,

нима възможно е това

 

Кажи ми, кажи ми, 

сляпа обич моя,

нима възможно е това 

да остана там в безкрайноста.

© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Въпросите ни помагат да вникнем в дълбините на душата

    Си
  • Хубаво стихотворение, но много въпроси задаваш.
    Всичко е възможно щом има истинска любов!
    Поздрав и сбъдване на желанието ти!
Random works
: ??:??