Jun 15, 2018, 7:14 PM

Възвисяване 

  Poetry » Phylosophy
207 2 2

Роденият да литне и лети,

не може друго да го сполети.

И рано или късно той ще е

водач и хората ще поведе.

 

Живота си ще го остави тук

със песен от камбана или чук.

А името му светло, като ден,

ще бъде чест за тебе и за мен.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??