Feb 23, 2007, 8:06 PM

Вземи поука и прости... 

  Poetry
853 0 2

Поука... що е това?!
Да направиш грешка, но да я поправиш,
да не страдаш за своите беди...
а не да я повтаряш и повтаряш...
докато сърцето ти тупти...
Прошка що е?
Да направиш чудо,
да простиш...
да се поставиш на място чуждо...
и живота чужд да не рушиш...
И този ранен нека вземе си поука...
нека не повтаря грешки, както ти...
нека животът му не бъде несполука,
нека и той на теб да ти прости...
В противен случай ще допуснеш друга грешка...
ще се чудиш как можа...
Как можа прошка
да поискаш, когато ти другимо
не даде сама...

© Мария Стойкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??