Mar 14, 2006, 7:35 PM

Вземи,всичко ми вземи! 

  Poetry
916 0 5
Искам
да те изтръгна от сърцето си,
  защото аз умирам
    и с него
       и без него...
По-добре ми го вземи,
    да не виждам,
      да не чувствам.
Вземи и болката ми ти
                          цялата.
До дъно я изпивай.
  Хвърли я в океана,
      да забравя
          всичко.
 От красивите ни нощти
затривай бледите следи.
Изтривай ги със гумата на времето,
   за да не страдам.
Вземи,всичко ми вземи!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??