Feb 8, 2012, 9:35 PM

xxx 

  Poetry » Love
1103 1 1

С мартенски цвят те завих -

(още студено ти беше),

лунният път всред треви

дом ти изплете по спешност.

Дом за зелени очи

и неразгадаеми чувства.

Но е безсилно дори

моето женско изкуство

да те завия със стих,

мартенски цвят да те буди,

ранният дъх на ели

да те целува до лудост...

Никак не стига дори!

(Още студено ти беше!)

 

Лунният път всред треви

дом ти изплете. По спешност!

© Доротея Шандуркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ранният дъх на ели
    да те целува до лудост...
    Никак не стига дори!
    (Още студено ти беше!)
    Лунният път всред треви
    дом ти изплете. По спешност!

    Пекрасно!Дерзай!
Random works
: ??:??