8.02.2012 г., 21:35 ч.

xxx 

  Поезия » Любовна
1105 1 1

С мартенски цвят те завих -

(още студено ти беше),

лунният път всред треви

дом ти изплете по спешност.

Дом за зелени очи

и неразгадаеми чувства.

Но е безсилно дори

моето женско изкуство

да те завия със стих,

мартенски цвят да те буди,

ранният дъх на ели

да те целува до лудост...

Никак не стига дори!

(Още студено ти беше!)

 

Лунният път всред треви

дом ти изплете. По спешност!

© Доротея Шандуркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ранният дъх на ели
    да те целува до лудост...
    Никак не стига дори!
    (Още студено ти беше!)
    Лунният път всред треви
    дом ти изплете. По спешност!

    Пекрасно!Дерзай!
Предложения
: ??:??