Nov 13, 2009, 1:23 AM

Яка чалга 

  Poetry » Love
1138 0 5

С червена роза боцна моето сърце 

и чакаш аз да падна в твоите ръце.

Не съм за еднократна употреба, маце, 

от секс разбирам и от парични знаци.

Размерът важен е, но на банкнотата.

С големи бомби ще шокирам ротата

и теб, ако не ме пъхаш в коловози.

Застилай сцената ми със бодливи рози.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??