Jun 17, 2023, 8:09 PM

Юбилейно /17 юни 2023-а/ 

  Poetry
230 1 3

На Осемдесет - вече си биологична смет.

 

Ала не ще финалът ти да чува

 

                                     фалшиви монолози,

 

а с колко олихвил си

 

                                    в теб божия депозит!

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??