Jul 3, 2007, 9:39 AM

ЮЖЕН ВЯТЪР 

  Poetry
446 1 1
Южни ветре, ти живял ли си на север?
Носил ли си някога и лоши вести?
Мамил ли си и жена понякога?
Имал ли си непонятни трепети?
Или само вихрил си се и нестихвал?

Южни ветре, ти живял ли си без обич?
Носил ли си бога свой обичан?
Мамил ли си го и в крах обричал?
Имал ли  си за приятел облак  снежно-бял?
Или само си летял, обич не прозрял!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??