Jan 14, 2011, 9:38 PM

Юли 

  Poetry » Love
549 2 3

Юли

 

Обичам да бъда последна

и знам, че го искаш и ти –

спокойно пред тебе да седна

и юли във нас да пламти.

 

Случайно ли пръстите наши

отново докосват се днес?!

И толкова сладко ме плаши

магията в този рефлекс.

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??