Jul 30, 2013, 10:27 PM

Юлска нощ 

  Poetry » Love
631 0 6

Още помня вкуса на ухаещи дюли

върху устните твои във тихата нощ.

Най-щастливият, топъл, в живота ми юли

и палатка на плажа с уютен  разкош.

 

Рой щурци ни засвириха  песен лирична,

а светулки танцуваха в твойте коси.

Всичко беше красиво, безумно, различно

и от млечния път заваляха звезди.

 

Потопихме се двама в морето от нежност,

а вълните ни чувствени галеха с глас,

близостта ни оплете в една неизбежност;

от тела и души, от полуда и страст.

 

Синеокото юлско небе ни събуди                                                 

със усмивка от палещи, слепи лъчи

и разбрахме, че вече със тебе сме други -

любовта ни погледна очи във очи.

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??