Jun 4, 2015, 5:36 PM

Юни 

  Poetry
279 0 0

Разни тъмни буболечки

пълзят по прашните пътечки.

Дали и те се упояват,

щом липите заухават?

Дали до късно си играят?

Мравката дружи ли с паяк?

Правят ли се на сърдити,

когато вдигат шум пчелите?

Редят ли се на върволици

край сочни паднали черници?

Така ги гледам и умувам,

а те не се интересуват,

на тях не са им нужни думи,

за да се насладят на юни!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??