пролетта е красива
облича си люляковата блуза
пуска косите си
усмихва очите си
отпива от чашата с мента
и брои слънчевите татуировки
кръстосва сламка и устни
оправя дясната си презрамка
прегръща вятъра
и разцъфва когато се смее
отпива от зелената чаша
и се изчервява
от лятото което я гледа
юни може да заповяда
© Пепър Формаджи All rights reserved.