Dec 22, 2010, 10:33 PM

Юни в ноември 

  Poetry » Love
505 0 4

Като двете страни на монета,
като черно-бели клавиши,
като две вълни във морето,
като думи по листа изписани,
като лед в питие от жарава,
като захар в кафето горчиво,
като слана по зелена морава,
като татул във вино пенливо,
като юни в ноември,
като дъга след дъжд ненаситен,
като радост след бреме,
като клетва и дълга молитва,
като огън и пепел,
като гръм и мълния бяла,
все се търсим със тебе -
далечни, в едно цяло.

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=fygBE8dNawU

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??