Aug 31, 2013, 12:06 AM

За чалгата и рока 

  Poetry » Other
433 0 0

Днешната музика за мен не струва.
Тя е пошла чалга без смисъл.
Развратни кючеци се танцуват.
Трябва да се подходи с мисъл!
 

Пиене, порнография и купони:
за това ли един човек живее?
Несериозните теми са милиони,
а никой истински неща не пее.
 

Преди години българският рок
роди много хитове прекрасни.
Не спря го Източният блок,
а заличи го модата нещастна!
 

Не позволявайте рок енд рола
да загине със стъпка бавна.
И нека вместо чалгата гола
да се завърне рокът славен! 



© Акинфа Галактионов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??