Oct 8, 2015, 11:46 PM

За човека 

  Poetry » Other
477 0 1

Като куче злобно чака да захапе,

дебне ден и нощ,

ръмжи на среща все си лае, 

готово е да те наръга с нож.

 

Ту те гледа, ту ръмжи - 

страх го е да не избягаш.

Дори и в мрака непрогледен,

ще те подуши то,

дори и там ще те намери и то все за зло.

 

Човек със злоба е изпълнен,

готов е той да ти подложи крак.

И с гордост да изпълва своето сърце,

че е сторил нещо лошо - 

неще да разбере.


И животно аз не те наричам - 

ти не заслужаваш го това.

 

Помни едно, което казват: 

"Прави любов, а не война".

© Елица Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • точно така, Елица!!! ала твоите хормони все още пръщят под ударите на пубертета, скоро ще улегнеш и ще видиш -
    няма ВОЙНА, има само ЛЮБОВ
Random works
: ??:??