Apr 7, 2018, 11:55 PM

За да гори на Вярата свещта... 

  Poetry
432 1 2

За да гори завинаги на Вярата свещта,
пожар от Обич във сърцето ще запаля!
И нека дýха вятърът през липсваща врата!
Дъждът с косата си и с кожата си ще погаля...

© Ангел Милев All rights reserved.

Стихче заченато и родено на Разпети Петък, в компанията на Приятели по душа, в Червената църква до Перущица ( строна през 4-ти век).

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??