Dec 3, 2009, 8:28 PM

За да не ме намерят злите сили 

  Poetry » White poetry
1155 0 5

Аз бях тук, във всеки стих,
разкрих ти своята душа,
мечти, желания, копнежи,
такава съм, по-истинска от всякога,
единствена и уникална.
Това съм аз, събрала в себе си
урагани от чувства, океани от нежност,
реки, изпълнени с чувственост.
Страстта ми е изригващ вулкан.
Всичко е скрито в телесната ми обвивка
и съм по-тиха от повея на вятъра,
за да не ме открият злите сили,
че направят ли го, ще ме нападнат,
озверели и жадни, ще ме разкъсат,
както са направили навремето с любовта.
Ти знаеш ли приказката за Любовта?

© Гергана Баракова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??