Jan 9, 2020, 9:30 PM

За да разберем 

  Poetry
416 0 0

ЗА ДА РАЗБЕРЕМ

 

Налей ги... думите си... в кристални чаши!
За мъничко поне, за минута замълчи!
Глави да вдигнем и със звън подплашен,
погледите да се срещнат в замъглени очи!

 

Дали доверие като река ще бликне в тях,
или ярост ще надвие с писък любовта?
Да изпием до последната капка в грях,
за да разберем – обич ли е... или самота!

 

09 01 2018
 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??