Вратата ти недей затваря,
за да се върне любовта!
Във спомена не избледнява
неземната ѝ красота!
И само вятърът ще знае
къде се скита тя сама.
Сърцето може да познае
оставената ѝ следа.
Във късна нощ ще се обади,
ще я посрещнеш само ти,
ще светят празнично красиви
за тебе нощните звезди.
И любовта ще е прекрасна,
загадъчна ще е нощта,
безкрайна и необичайна,
в душата ти ще бъде тя.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.