ЗА ДОНОСНИЦИТЕ
Самотен си... Не вярваш на съседа!
И как да му повярваш питам аз?!
Нали и той все под око те гледа,
донасял е ѝ на "онази" власт!
Погледнеш ли си днеска "досието",
омразата от него ще четеш...
С поправките написани в полето,
съседа си ѝ ти ще разбереш
А заедно сте дърпали "каиша"...
И той от твоя хляб горчив е ял!
За всичко туй донасял , той пише,
до може сам да се изкара БЯЛ!
Пред тебе все приятел се е писал,
а тайно за жена ти е мечтал!
Във свойта злоба той е търсил смисъл
и тайничко от твоето е крал!
Ти с него празниците си празнувал...
Шишето ти доволен е държал!
Юдйески е ракията целувал
и дебнал е какво си изтървал!
А щом това от тебе е разкрито,
той най-нахално казва, че е бдял
и търси питото да е покрито...
О, той на метеното ти е срал!
26.05.2010г. Драгойново
© Христо Славов All rights reserved.