Вместо да пътувам съм трамваите,
да се бутам като скот,
по-добре да скоча до Хаваите,
там, при другия живот.
Вместо да съм сред ратаите,
да не виждам на труда си плод,
по-добре да скоча до Хаваите,
там, при другия живот.
А това мечти са,знаете,
не на мен, на цял народ:
Не ще скочим до Хаваите,
там, при другия живот.
Тъжно ще седим по стаите,
заедно със своя род.
Е, ще скочим до Хаваите,
но, във другия живот!
© Георги Янков All rights reserved.