May 6, 2008, 1:01 PM

За хората 

  Poetry » Phylosophy
828 0 4
Недей при хората отива.
Те са саможиви същества!
Егоизмът сърцето им обвива,
сякаш са единствени в света!

Но аз обичам ги
и всичките им маски
от глина, сажди и сено.
И аз бленувам ги
и всичките им страсти,
добри и лоши, сблъскани в едно.

© Рефицул All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??