Jan 26, 2010, 10:36 AM

За хубавите ябълки 

  Poetry » Civilian
543 0 0

Мисля си защо е вярно това,

че прасетата се хранят добре.

Услаждат им се все хубавите ябълки.

А добрите хора като мен

се облизват от въшки и бълхи.

 

Питам се докога ще се моля

да не протягам ръце към сърцето ти.

Нямам ли сила, нямам ли воля,

имам чувства, мила моя.

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??