Jan 3, 2013, 10:10 AM

За Живота... 

  Poetry » Phylosophy
443 0 0

За Живота...

 

Поетите обичат да флиртуват,

че най-добър е нероденият им стих,

но аз Живота ако мога да повторя-

пак тоя ще е, в който се родих!..

 

Защото друг да сътворя на мога,

във този  вложих цялата си  страст:

познавах се и с Дявола, и с Бога

и с кръв заплащах  всеки ден и час...

 

... Харесвам си го, точно тъй какъвто е:

объркан и несъвършен,

а в греховете ми струи очарование,

понеже в тях щастливо съм  вграден...

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??