Jun 8, 2013, 12:40 PM  

За любовта 

  Poetry » Love
632 0 0

 

 

    Пиша, когато съм сама

    и над мен тегне тъга.

    Пиша за любовта

    наранила тъй дълбоко

    моята душа.

    За дни прекарани в самота,

    за празнината зееща в мен сега.

    И всичко това причинено

    от тъй прекрасна за едни,

    и много трудна за разбиране

    от други.

    Това е тя, наричана

    с проста думичка една

               

                  ЛЮБОВТА.

   

   

 

2.06.2013 г.                                                                (за човека, който не ме разбра)

© Людмила Паскова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??