Nov 24, 2009, 12:38 AM

За любовта и омразата 

  Poetry
577 0 7

 

ЗА ЛЮБОВТА И ОМРАЗАТА

 

Лятото си дадох,

за да те стопли.

Вятъра си дадох,

за да къдри косите ти.

Мъката си дадох,

за да са черни.

Звездите си дадох,

за да светят очите ти.

Небето си дадох,

за да са сини.

Мечтите си дадох,

за да летиш със птиците.

Душата си дадох,

за да обичаш.

Само омразата ми остана,

но нея няма да ти я дам –

вече съм ти безразличен.

 

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??