Sep 28, 2008, 9:27 PM

За любовта няма граница 

  Poetry
1831 0 9
Обичаш ме? - не вярвам,
не получих капка уважение
за това, че те обичах, а сега бягам
от теб, от всичко наше.
Не искам твойто съжаление!
Не съм аз просяк, да ми даваш милостиня.
Тръгвам си сега, щом сърцето ти изстина,
(трохите от любов за друга ти ги запази)
всичките фалшиви думи си спести.
А аз всички хубави спомени ще запазя,
дори днес от любов да те мразя.
И всеки път, когато от очите вали,
знай, за теб са всички мои сълзи!
Имай смелост да ми го кажеш в очите!
Защо надежда ми даде,
а днес ми стъпка мечтите?
Не заслужаваш да те обичам,
с чиста обич - детска.
Но към тебе искам аз пътека,
към мечтаната любов - вечна...
И от днес пред себе си обещавам,
че никога вече няма да се влюбя.
Вземи ми сърцето, аз ти го подарявам
и с него и без него нямам какво да губя!
Обичаш ме?
Спри да го повтаряш,
и двамата знаем, че не е така.
Ако ме обичаше,
че съм дете нямаше да те пречи.
Всички твои думи са измама!
За любовта граници няма...

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??