Помниш ли една изминала година,
пълна с емоции различни,
а помниш ли Мартина
и нашите нищожни,
нищожни мънички неща.
И помниш ли копнежа,
с който все горяха
мъничките ни сърца,
а сега вече сме големи
и мечтите станали са по-големи.
За нашите нищожни,
нищожни мънички неща...
Помниш ли, сърце?!
© Веселина All rights reserved.