Nov 19, 2011, 5:57 PM

За мен ти беше... 

  Poetry » Love
514 0 2

Ти беше тиха песен,

която нахлу в душата ми.

В онази ранна есен

ти влезе в живота ми.

 

Ти беше нежен звук

в безкрая, в мисълта ми.

Ти дойде точно тук

и преобърна любовта ми.

 

Ти беше малка сълзица,

която се стече по лицето ми.

Ти беше силна искрица,

запалила пожара в сърцето ми.

 

Ти беше с мен за малко,

получих болка и тъга.

Беше ми приятно, но - жалко -

ти си далеч и аз съм сама.

 

Сега си само спомен от миналото,

огромна болка в настоящето,

нежна песен отминала

и студен полъх, ранил щастието!

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво Ванче!
  • !!! Поздрав сърдечен, Ване! Ако е спомен задръж само хубавото... Ако беше истински щеше да обича и още...
Random works
: ??:??