Jul 20, 2008, 11:39 AM

За моето момче... Обичам те 

  Poetry
2342 0 1

За моето момче... Обичам те

 

Обичам момче със светли коси,
обичам неговите бляскави кафяви очи.
Обичам го силно, горещо и нежно,
но отнеми го зимата снежна...

 

Все още обичам момчето
и все още боли ме сърцето,
боли ме, че с друга е той сега,
а разплакана във ъгъла сама стоя...

 

Обичам моето момче със светлите коси.
Обичам неговите бляскави кафяви очи.
Обичах го и винаги ще го обичам,
обичам го сега, жалкото е, че той не ме обича...

 

Подарих му живота си мой,
всички усмивки, сълзи и милувки.
Сега в сърцето ми вали порой,
порой от всичките лъжи и преструвки...

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • След студената зима винаги идва красивата пролет!!
    Поздравления!
Random works
: ??:??