Mar 27, 2007, 3:39 PM

За Моята Любов 

  Poetry
852 0 1

Срещнах те във този ден -
красива и магична малка фея,
от очите твои бях пленен
и накараха ме те да полудея.

Тези бисери красиви
са във мислите ми пак,
търся ги във дни мъгливи
и търся ги, и в студ, и мрак.

В сърцето мое ти навлезе
и там ще бъдеш ти до края.
Любовта от гърдите ми не ще излезе
и как главата ми омая!

За тебе пиша тези редове,
красива моя, малка фея,
и искам да запазя тези мигове,
с който ме накара аз да полудея.

/Специално за моята Любов Кремито Обичам те!/

© Цветелин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??