Чувствам се толкова слаба,
че вече не искам да се боря със никой.
Искам просто да те дочакам
да се влюбиш в мен, любими.
Аз знам, че ставам вече жалка
със тези свои смели мечти,
които не те вълнуват особено...
Нали така? Хайде кажи!
Кажи ми, че се превземам!
Кажи ми, че не си само ти!
Кажи ми колко ти пука за мене,
но си ми само приятел ти…
Да, знам го, но пак те обичам
и не те задължавам с тази своя любов.
Затова живей, мечтай и обичай
и ако някога все пак станеш готов–
знай, че съм тук,
готова
да станем едно.
© Даниела Венова All rights reserved.