Jan 15, 2017, 11:07 AM

За никъде 

  Poetry
763 0 0

Ти си от някъде,

и аз съм от там.

Тръгнал съм за никъде,

нали с мен си, не съм сам...

А когато стигнем,

на звездите ще намигнем,

за миг ще поседим

и пак натам ще продължим.

 

© Съби Журналов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??