Sep 4, 2010, 11:57 PM

За нищо 

  Poetry » Love
606 0 3

За нищо. За нищо не бих си тръгнала.
Объркана цял живот съм била,
но теб не искам от нищо да съм си те връщала,
а просто винаги с теб да съм била.
За нищо. За нищо не бих те оставила.
И нека светът както иска да се завърти,
нека да ограбва и да предлага -
все някак до мен ще си ти.
И няма да чуя тези оправдания,
че понякога обстоятелствата се стичали така,
че понякога сърцето знае по-малко от разума.
С теб съм. И ще съм с теб, докато нося душа.

04.09.2010г.

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??