Jan 3, 2021, 9:20 AM

За новата година 

  Poetry » Love, Phylosophy, Civilian
656 1 2

Дойде вече и новата година,
а старата отиде си от нас.
Дано с нея и лошото отмина
и само хубаво споходи ни в тоз час.

Да бъде здрава, мирна, плодовита,
годината нова на усмивки богата
и на всички нас, нека е честита,
щом я пуснахме да влезе през вратата.

И нека като нова и празна книга
да пишем в нея всеки ден красиво,
слънцето по-често да ни намига
и да живеем спокойно и щастливо! 

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря! Някак си почувствах всеобщата мечта, за спокоен и щастлив живот през годината.
  • Нека! Поздравления!
Random works
: ??:??