Jun 14, 2023, 5:47 PM

За погледите 

  Poetry » Other
155 1 0

Онези същества, които да говорят знаят,
те гледат, а в тебе - въпросителни.
Не ги разбираш, няма яснота.
А просто обожание или молба
намираш и няма даже мнителност -
така те гледат тези, дето лаят.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??