Aug 2, 2007, 3:15 PM

ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ 

  Poetry
805 0 5
За последен път

Ти се върна, любов,
ти се върна,
като птица усетила пролет,
уморена от дългия полет,
пак запя ми песен позната,
но не помнеха нея сърцата.

Ти се върна, любов,
ти се върна.
Успях да те дочакам несломена
и макар от страх уморена
затичах се към теб, но не за те върна,
а само за последен път да те прегърна.

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??