Aug 8, 2019, 8:28 PM  

За разлика.... 

  Poetry » Other
951 0 2

За разлика от другите маймуни
човекът сам изгражда своя свят
И даже, когато му хрумне,
рисува си сам необят.

 

Звездите лепим на тавана,
а лампата ни има лунен лик.
Вълни имитираме в вана,
а вятъра - със kлимaтик

И в нашият свят култивиран 
направен за удобство на клиентa.
Боклуцитe kaтo pekи извират 
Cъздaдeни в пoтoч(п)нa лeнтa...

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??