Jul 22, 2007, 12:03 PM

За сбогом 

  Poetry
696 0 8
 

Всяка мисъл разкъсвам на две,

всеки стон безутешен повтарям,

всеки поглед твори светове,

в  който тебе вече те няма.


Твоят Господ така повели -

да те има до себе си, близо.

Ти му пя и му пали свещИ,

а Той Рай ти дари във замяна.


Добрите, казват, раничко умират

и се превръщат в ангелски крила...

Не бе добър дори наполовина,

но на Господа му стигна и това.


За всяко неизказано "Обичам те",

за всички премълчани "Да",

за всяко недочуто вричане,

сега ще те последвам...

                                 във смъртта...

© Калина Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??