Mar 3, 2009, 8:41 PM

За сбъднати вълшебства! 

  Poetry » Other
753 0 17

Със мартенското слънце идва Пролетта,
поръсила в зениците надежди,
дърветата изпълва с живинà,
душите ни окъпва във блаженство.
Събужда красотата тя навред,
със Вярата задъхано закрачва,
в очакване на новия късмет,
посрещаме по-мило здрача.
Препятствията гледаме без страх,
усмихваме се сутрин на лъчите,
кокичета надничат в белота,
със обич мартенички кичим.
За здраве, щастие и доброта
в сърцата, в нашите семейства,
за милата ни майчица земя,
за сбъдване на купища вълшебства!


С известно закъснение, честита Баба Марта и от мен, приятели!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??