3.03.2009 г., 20:41 ч.

За сбъднати вълшебства! 

  Поезия » Друга
752 0 17

Със мартенското слънце идва Пролетта,
поръсила в зениците надежди,
дърветата изпълва с живинà,
душите ни окъпва във блаженство.
Събужда красотата тя навред,
със Вярата задъхано закрачва,
в очакване на новия късмет,
посрещаме по-мило здрача.
Препятствията гледаме без страх,
усмихваме се сутрин на лъчите,
кокичета надничат в белота,
със обич мартенички кичим.
За здраве, щастие и доброта
в сърцата, в нашите семейства,
за милата ни майчица земя,
за сбъдване на купища вълшебства!


С известно закъснение, честита Баба Марта и от мен, приятели!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??