Nov 23, 2008, 8:45 AM

За теб 

  Poetry » Love
1243 0 33

За теб ще се разтворя като цвете,

с най-нежен аромат ще те даря.

След дъжд пороен в тебе ще засветя

по-цветна и от приказна дъга...

От извора ми чист ще пиеш с шепи

и жаждата ти в миг ще утоля.

 

В дълбокото ти свиден глас ще шепне:

за обич си роден на този свят...

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??