Mar 31, 2008, 9:28 AM

За теб 

  Poetry » Love
714 0 2

И тази нощ си тръгвам.

Не мога да остана.

Безмълвна от душата стон изтръгвам,

защото всяка вечер се отваря тази рана.

Само това със тебе имам -

лъч светлина в заобикалящия мрак.

Без твойта топлина изстивам,

оставам купчинка прах.

Времето със теб -

миг в безкрая.

Мислите за теб -

мечта за рая.

В една единствена прегръдка

усещам твойта топлота,

в нея бърза да помръкне

сянката на самота.

Обичам да те чувствам близо,

да усещам твоя дъх.

Извини ме за каприза,

но не искам никой друг.

За целувките ти непрестанно жадна,

лутам се, когато съм без теб.

И всичките даже да открадна,

не ще утоля жаждата за теб.

Ала нощите ни мъничко остават,

не мога да се примиря с това.

Тъжни мисли света ми обладават,

сякаш е неговият край това.

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много истинско и хубаво откровение!!!
  • Много е хубаво.Меко казано Продължавай все така
Random works
: ??:??