Feb 24, 2009, 6:42 PM

За теб 

  Poetry » Love
792 0 3
Липсваш ми сега, когато отново е лято.
Слушам песните на птичките
и гледам как слънцето силно пече.
Всичко това ми напомня за теб,
връща в душата ми горещата искрица,
с която ме дари.
Усещам устните ти... толкова близо,
ръцете ти...толкова нежни,
очите ти, все така искрени.

Сега всичко, което искам,
е да продължаваш да ме обичаш.

© Стела Раденкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??