Jun 28, 2011, 9:15 PM

За теб 

  Poetry
526 0 0

когато сълзи се стичат по лицето ти

когато душата болна е и скърби

вдигни главата си към небесата

и затвори очи

остави вятърът косите ти да вее

слънцето със слънчев лъч да те огрее

изпълни гърдите си с въздух

сърцето отвори за радост и любов

и ще видиш колко хубав е животът

и всички ще сме по-добри

вдигни главата си към небесата

и виж две усмихнати очи

как с любов и нежност те обгръщат

болката и сълзите ти поглъщат

вдигни главата си към небесата

затвори очи                                                                                                                              вдишай въздуха дълбоко

и усети моята душа

вдигни главата си към небесата

и потърси ме в утрешния ден

аз нейде там ще съм след малко време

и ще бдя над теб с нежност и любов

вдигни главата си към небесата

там ще съм не на земята

 

© Гергана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??