Jun 14, 2012, 4:03 PM

За теб 

  Poetry » Love
740 0 2

За теб мечтаех, но не знаех,

че идваш тъй непредвидимо -

като море, прегърнало брега

под майско слънце натежало.

 

За теб разказах на сърцето си

да се събуди за любов -

като покров усетило дъха ти,

повярвало, че пак ще се роди.

 

За теб чух от небето

в ден съдбовен и притихнал,

очакван, нежен, продължителен, красив...

разтворил любовта, стопила самотата.

 

За теб се моля във астрала -

в свобода да къпеш своята душа,

разпознал си себе си в мен сега

и аз познах се в твоя свят.

 

За теб говоря с мислите си,

с душата си, с Бога...

 

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??