Sep 30, 2008, 6:54 AM

За теб! 

  Poetry » Love
651 0 7

Сърцето си разделям

на хиляди парченца

и раздавам със щедра ръка,

за теб ще има винаги местенце

във моята бохемска душа!

Бохемска, но ранима е до болка,

кърви понякога сама,

но няма да ú разреша да се погуби...

ще бъда силната жена!

По пясъка събирам миди,

разядени от морската вода,

на купчинка ги струпвам

отделени,

от миналото спомени - не ща!

По-хубавите в наниз нижа,

заплиташ ги във моите коси

и нищо, че сме в златната си есен -

красива да съм в есенните дни!

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??