Обичам те, без да те докосвам.
Подкрепям те, без да ме виждаш.
Аз съм далече, но ти си близо в сърцето ми,
и всеки ден аз те нося в мислите си.
За теб аз желая всичко,
и щастие, и болка, и любов.
Зная, духът израства само в мъки,
но аз съм с теб, невидимо.
Още през какво ще минеш,
какви хора ще познаеш,
колко пъти ще се влюбиш..
Аз не зная какво ти предстои,
но жарта, с която те ценя, уважавам и помня,
винаги ще тлее.
Не се обръщай назад, за да ме видиш.
Ще ме познаеш в радостта, в слънчевия лъч.
В дъжда, който звънко ромоли,
в хладната мъгла галеща косите ти.
Така знам да те обичам.
Друг начин не познавам.
Завинаги в молитвите ми твоето име ще живее.
И с тиха радост, ще благодаря за всеки ден,
в който ти си тук и дишаш.
К.
© Рени Щерева All rights reserved.