Sep 23, 2006, 8:29 PM

За теб 

  Poetry
748 0 2
          Знай, че до лудост ти ще ме докараш,
          когато близо до мене заставаш
          и щом усетя твоя аромат,
          сякаш попадам в свят непознат!
          Обичам да долавям твоето дихание:
          това придава на мига някакво очарование
          и поглед не мога да сваля от твоите очи,
          и си представям, че в света сме само аз и ти!
          Обожавам, когато нежно ме целуваш -
          за мене само ти съществуваш
          и никога не ще забравя с колко обич ме прегръщаш,
          и колко пъти си тръгваш, но после пак при мен се връщаш!
          За мене ти си като наркотик -
          без теб не мога даже миг,
          не съм на чувствата си господарка
          и моята любов към теб ще бъде вечно жарка!
          За теб на всичко аз... дори на лудост съм готова,
          защото в живота ми - ти си моята опора,
          за теб сега са всички мои стихове
          и моето сърце вечно тебе ще зове!!!

© Десислава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Еййййй трябва да е голям късметлия,че има такова момиче до себе си!Поздрав!
  • уауу мн си влюбена... дай по-спокойно... мъжете не го заслужават
Random works
: ??:??